Latest Post

Der SAND kann FLIEGEN | 10 Dinge in Minecraft die du nicht kennst | LarsLP Mod Minecraft Home Resident Evil 4 Mobile Edition Mod Apk 1.01.01 Latest Version | 25 Jun 2021Üdvözlöm a kedves hallgatókat, az én nevem Fekete Artúr, a Purple Fright csatorna tulajdonosa!
Már közel öt éve foglalkozom a Five Nights at Freddy’s nevű horror játékkal, amellyel kapcsolatos gondolataimat a youtube csatornámon fejtem ki néha hosszabb néha rövidebb videóimban. A történet még mindig nem mondható kerek egésznek, mégis ebben az 5 évben sikerült a puzzle darabokat úgy a helyükre illesztenem, hogy egy egésznek mondható sztori jöjjön létre. Ebben a kis “videómban” szeretném elmesélni az általam összerakott történetet, amelyet majd az újabb részek kijövetelével együtt fogok változtatni, amennyiben szükséges. Ezek a részek szépen illeszkednek, így már nem gondolnám, hogy azok változtatásokra szorulnak. Inkább csak egy-két hézagot kell kitölteni, amiben majd az újabb részek fognak segíteni. Mindenesetre, ez a “kis”videó itt lesz, hogy segítsen nekem és az érdeklődőknek egyaránt.
Ezek mellett szeretnék említést tenni Benjo barátomról, akinek azt a három háttérzenét köszönhetem, amit a történetmesélés közben lehet hallani. Ma van egy éve, hogy Benjo a csatorna részét képezi azáltal, hogy csinálja nekem ezeket a fantasztikus soundtrack-eket. Hálás vagyok!

A történetet itt lehet olvasni:

DOWNLOAD Links:

Click to download Android Game Mod APK Download – DRIVE LINK

Click to download Android Game Mod APK Download – FILE LINK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *